Despre mine

Cine sunt eu? Care îmi este locul pe această minunată planetă? M-am născut doar că să fiu un sclav pe plantaţia industrială sau există un scop măreţ în spate? Mă aflu aici doar că să acţionez mecanic, să mă căsătoresc la fel de mecanic sau să perpetuez specia? Cine este şi unde se află Divinitatea Atotputernică, creatoarea lumilor văzute şi nevăzute? De ce mintea umană este capabilă de atât de multe lucruri frumoase şi înălţătoare, însă o folosim atât de puţin?

Misiunea vieții, a fiecăruia dintre noi, este evoluția. Doar evoluând putem răsplăti viața și o putem onora așa cum se cuvine. Evoluția, în ceea ce mă privește, a început acum câțiva ani și continuă în fiecare secundă a vieții. Ceea ce îmi întărește credința că întotdeauna vom găsi straturi mai profunde de dezgropat, aprofundat, integrat și însușit. Călătoria descoperirii de sine a început pe meleagurile autohtone, s-a mutat mai apoi în jungla peruană, Olanda, India, Nepal și Africa. Locuri dragi mie, care au aprins artificii la nivelul sufletului și schimbări la nivelul percepției. Fiecare călătorie m-a pregătit și m-a șlefuit. Cunoașterea dobândită prin experiență și impulsul lăuntric de a împrăștia lumina, s-au materializat în blogul Ayascend, unde am ales să evoluez ÎMPREUNĂ cu voi.

Cele mai apreciate, dar și cele mai intense instrumente pentru dezvoltare personală dragi inimii mele, au devenit misiunea mea – Tantra Yoga Tradițională din Nepal și Kundalini Yoga. Și pentru că drumul ulterior călătoriilor mistice m-au adus în brațele psihologiei, toate retreaturile pe care se susțin, precum și articolele pe care le scriu, ating mai subtil, sau mai concret, și planul mental din perspectiva analizei cognitive.

Cred cu tărie că instrumentele descrise mai sus au un mare potențial. Și nu o spun din dorința de a fabula, sau asuma obiective pe care nu le pot duce. Însă am trăit pe propria-mi piele, precum și alături de participanții la clasele pe care susțin periodic, eliberări masive, vindecări de natura traumatismului infantil, schimbări radicale de comportament, ameliorări ale stărilor patologice. Mai mult decât atât, am putut accede către o stare de prezență, ceea ce facilitează relații armonioase, capacitatea de a lua decizii conform adevărului lăuntric și dorința continuă de a onora viața – cu această stare de conștiență verticală.

Am ales să transpun o mare parte din experienţele personale, precum şi cunoaşterea dobândită, în paginile acestui blog. După multe cugetări, după nenumărate călătorii interioare cu ajutorul fiecărui instrument ce aparţine uneia dintre filozofiile de mai sus, am ajuns să trăiesc şi să respir iubirea divină pe toate octavele sale. Poteca bătucită pe care rătăceam, la care nu se ivea nicio cale de ieşire, a devenit acum un tărâm magic. Ţesătura timpului se formează acum armonios şi expresiv. Mă iubesc, mă onorez şi mă apreciez pentru ceea sunt, exact aşa cum sunt. Ştiu că sunt rezultatul unui amestec, acum omogen, dintre lumină şi întuneric. Ceea ce este foarte frumos! Ştiu că sunt mai mult decât un trup amărât care acţionează sub climatul fricii şi al nesiguranţei, precum și al trecutului umbros. Acestea din urmă sunt consecinţele necunoaşterii de sine. Sărăcia, degradarea, boala, moartea prematură, se nasc în urma acceptării tacite în fuziune cu inerţia şi ignoranţa care a pus stăpânire pe rasa umană. Acum ştiu că fără a scormoni şi aprinde focul vieţii în fiinţele noastre nu vom fi decât martorii unui dezastru absurd.

Aşadar, aleg să deschid umbrela statutului de nobil garant al păcii şi să răspândesc cunoaşterea acumulată în ultimii șase ani. Aleg să rămân ferm stabilizată în starea de conştienţă infinită şi să fiu canalul prin care cunoaşterea esenţială curge către cei care sunt pregătiţi pentru eliberare. Aleg să gust, alături de voi, din beatitudinea unei vieţi autentice şi spirituale.